Planuri lunare de îngrijire și întreținere a site-ului web pentru a vă menține site-ul la zi.

Dormi mai ușor noaptea știind că site-ul tău web este monitorizat și întreținut. 

Care sunt avantajele unui plan de întreținere a site-ului web?

Deși nimeni nu poate fi vreodată complet invulnerabil la atacuri, întreținerea și actualizările periodice vă pot ajuta să vă protejați site-ul web , precum și să îl păstrați să funcționeze fără probleme și să rămână la curent. De aceea, oferim pachete lunare de întreținere a site-urilor web, care sunt profesionale, ieftine și care se ocupă de toate nevoile dvs. de asistență web. 

Unele beneficii ale îngrijirii web sunt:

 • Întreținerea regulată vă ajută să evitați amenințările la adresa securității.
 • Dacă aveți o problemă de securitate, o vom pune în funcțiune rapid.
 • Împiedică pluginurile și alte funcții ale site-ului de pe site-ul dvs. să devină depășite și, în cele din urmă, incompatibile.
 • Este nevoie de mult timp pentru a diagnostica problemele – timp pe care l-ați putea folosi pentru a vă conduce afacerea.

Ce tip de articole sunt acoperite de timpul de asistență lunar?

Alocarea timpului de asistență pentru fiecare dintre planurile noastre de îngrijire web include actualizări simple și adăugiri la site-ul dvs. web. Iată doar câteva exemple:

 • Modificări sau adăugiri de text
 • Schimbări de imagine
 • Adăugarea de noi pagini sau pagini de destinație pentru o campanie de marketing (trebuie furnizate conținut imagine și text)
 • Actualizarea sau adăugarea de noi formulare
 • Cercetând noi caracteristici sau funcționalități și recomandând cea mai bună abordare
 • Programarea postărilor de blog

În funcție de complexitatea cererii dvs., este posibil să dureze mai mult decât timpul alocat pentru asistență pentru a finaliza o sarcină. În caz contrar, vă vom anunța când primim solicitarea dvs. și vă vom trimite o estimare pentru aprobare înainte de a începe.

Ce pluginuri sunt acoperite dacă achiziționez un plan de îngrijire web?

Toate pluginurile pentru care deținem o licență de dezvoltator sunt incluse gratuit în planul dvs. de îngrijire web. Această listă variază din când în când, dar include în general pluginuri din următoarele categorii:

 • Constructor de pagini
 • Constructor de formulare
 • Caching și optimizarea performanței
 • Calendarul evenimentelor

Pot alege frecvența de plată?

Oferim opțiuni de plată lunare, trimestriale și anuale. Dacă alegeți să plătiți anual, veți primi tot timpul de asistență pentru anul în avans și îl puteți folosi oricând înainte de data reînnoirii.

De ce veți avea nevoie de la mine pentru a migra găzduirea și a începe întreținerea site-ului web?

Vom avea nevoie de acces la contul dvs. de găzduire, tabloul de bord WordPress ca administrator și domeniul dvs. la semnare, astfel încât să putem începe procesul împreună cu partenerul nostru de găzduire și echipa de dezvoltare web.

Administrați site-urile web WooCommerce?

Noi facem! Site-urile web cu funcționalități avansate, cum ar fi WooCommerce, necesită mai multe resurse pentru a le gestiona, testa și continua să funcționeze fără probleme, astfel încât pentru Planul de îngrijire web Protect există o taxă suplimentară de 50 USD / lună pentru actualizări și asistență pentru comerțul electronic. Pentru planurile noastre de îngrijire web Perform și Partner, actualizările și asistența pentru comerțul electronic sunt incluse în taxele standard.

Ce se întâmplă dacă site-ul meu funcționează?

Planurile noastre de îngrijire a site-ului web sunt de îngrijire preventivă, așa că facem tot posibilul pentru a împiedica orice să se întâmple. 

Cu toate acestea, în cazul în care site-ul dvs. web are o problemă majoră, vom comunica cu firma de găzduire web în numele dvs. 

Nu oferim garanții că site-ul dvs. web nu va fi piratat, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l preveni, precum și pentru a ajuta la restaurarea și curățarea site-ului web cu una dintre copiile noastre de rezervă.

Pot achiziționa un plan de îngrijire web dacă nu găzduiesc cu Web Design Inspirat?

Vom lucra cu oricine, indiferent de furnizorul lor de găzduire. Ne dăm seama că fiecare site web are nevoi diferite și că clienții au bugete și cerințe de găzduire diferite. Dacă doriți să comutați, să faceți upgrade sau aveți nevoie doar de o recomandare, vă rugăm să ne informați.

Site-ul meu are într-adevăr nevoie de întreținere, dar nu mă pot angaja într-un plan pe termen lung chiar acum.

Vă oferim întreținerea și gestionarea site-urilor web care se ocupă de toate nevoile dvs. de asistență web. Dar dacă nu vă puteți angaja în sprijinul continuu, putem cel puțin să menținem site-ul dvs. web cu o actualizare unică a site -ului web.

Web Design Inspirat nu mi-au creat site-ul web. Pot să mă înscriu în continuare la un plan de îngrijire web?

Deși aceste planuri sunt concepute pentru site-uri care au fost construite de noi, salutăm clienții care caută un partener care să-i poată ajuta să își mențină site-ul web.

Mai întâi ne place să facem o evaluare a site-ului web pentru a ne familiariza cu site-ul web, modul în care a fost construit și eventualele probleme care pot apărea. Odată cu evaluarea, vom efectua toate sarcinile „Actualizări și monitorizare site-uri web” și vom face o copie de rezervă completă. Cel mai important, vom face o listă de probleme de remediat și sugestii de îmbunătățire necesare pentru a continua cu site-ul web pe un plan lunar de îngrijire. Dacă sunteți interesat de acest lucru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la letstalk@authenticwebsolutions.com și vă vom oferi o ofertă.

Ce tipuri de articole sunt incluse în timpul lunar de asistență?

Alocarea timpului de asistență pentru fiecare dintre planurile noastre de îngrijire web include actualizări simple și adăugiri la site-ul dvs. web. Iată doar câteva exemple:

 • Modificări sau adăugiri de text
 • Schimbări de imagine
 • Adăugarea de noi pagini sau pagini de destinație pentru o campanie de marketing (trebuie furnizate conținut imagine și text)
 • Actualizarea sau adăugarea de noi formulare
 • Cercetând noi caracteristici sau funcționalități și recomandând cea mai bună abordare
 • Programarea postărilor de blog

În funcție de complexitatea cererii dvs., este posibil să dureze mai mult decât timpul alocat pentru asistență pentru a finaliza o sarcină. În caz contrar, vă vom anunța când primim solicitarea dvs. și vă vom trimite o estimare pentru aprobare înainte de a începe.

Voi putea în continuare să îmi accesez tabloul de bord de administrare WordPress și să modific modificările site-ului meu?

Da, absolut. Tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress nu se va schimba deloc atunci când preluăm găzduirea și întreținerea site-ului web.

© 2022 Toate drepturile sunt rezervate.