Servicii de proiectare

Pentru o afacere mică, cel mai important lucru este să iasă în evidență. S-ar putea să existe zeci de companii similare cu ale voastre în orașul dvs., cu atât mai puțin în județ, stat sau în toată țara.

Un lucru care face ca o afacere să iasă în evidență este o imagine profesională. Îi arată clienților și potențialilor clienți că sunteți serios cu privire la munca pe care o faceți și vor ști că vă veți mulțumi cu nimic mai puțin decât cu cei mai buni.

Aici intervenim noi. Suntem specializați în publicitate și marketing pentru întreprinderi mici, mijlocii sau mari.

Vă putem lua scânteia și o putem transforma într-o flacără pentru proiecte simple, cum ar fi cărți de vizită și reclame în ziare, la proiecte mai complexe, cum ar fi campanii de poștă directă și design și dezvoltare web completă.

Dar nu ne crede pe cuvânt. Consultați portofoliul nostru   pentru a vedea câteva mostre ale celei mai recente lucrări.

Design de logo

Un logo bine conceput, bine gândit este primul și cel mai important pas în brandingul corporativ. Multe elemente diferite ale unei sigle, de la alegerile fontului la opera de artă până la culori, toate definesc cine sunteți ca o companie, iar clienții dvs. trebuie să se poată identifica cu aceasta și, mai ales, să-l amintească.

Un membru al echipei noastre de design va sta cu dvs. (sau vă va vorbi la telefon sau va comunica prin e-mail) pentru a afla mai multe despre dvs. și despre compania dvs., astfel încât să putem obține o imagine mai clară a tipului de companie care sunteți și o imagine mai clară a publicului țintă. Înarmați cu aceste informații, vă putem crea un logo care va deveni începutul recunoașterii mărcii pentru compania dvs.

Branding / Identitate corporativă

Construirea unui brand nu se oprește la sigla. Alte elemente vizuale, cum ar fi fonturi gratuite și imagini tematice, contribuie imens la modul în care clienții vă văd produsul. Utilizarea consecventă a acestor elemente vizuale este esențială pentru a vă asigura că compania dvs. continuă să fie recunoscută.

Credem că brandingul este crucial pentru întreprinderi, în special pentru întreprinderile mici, unde succesele unui branding excelent și consecințele unui branding slab pot fi atât de severe.

În fiecare proiect pe care îl facem pentru dvs., în format tipărit, prin poștă și pe web, vom respecta identitatea dvs. corporativă pentru a ne asigura că oamenii vă pot identifica rapid compania.

Cuplarea înregistrării dvs. de servicii pentru clienți cu o marcă ușor de identificat garantează, însă, clienții fideli.

Materiale de marketing

A putea să le spui clienților mai multe despre afacerea și produsele tale este un pas important în crearea unei afaceri de succes. Puteți face acest lucru folosind agenți de vânzări, materiale de marketing sau ambele.

Având materiale de marketing puternic, vă informează clienții despre tipul de calitate la care se pot aștepta atunci când fac afaceri cu dvs.

Vă putem ajuta cu toate materialele dvs. de marketing, inclusiv:

 • Broșuri
 • Carti de vizita
 • Pliante
 • Buletine informative
 • Pachete de prezentare (foldere și inserții)
 • Papetărie (hârtie cu antet / plicuri)
 • Rack Cards
 • Site-uri web

Materiale publicitare

Orice afacere de succes, mare sau mică, știe că publicitatea este cheia pentru a fi o afacere de succes.

Dar există mai mult în publicitate decât doar designul reclamei. Cunoașterea publicului dvs. și atragerea acestuia este cea mai importantă componentă dintre toate. Avem ani de experiență în industria publicitară și vă poate ajuta să găsiți suportul potrivit pentru mesajul dvs.

Vă putem ajuta cu:

 • Publicitate pe internet
 • Magazine Advertising
 • Publicitate în ziare
 • Publicitate de pagină galbenă
 • Semnalizare interioară (afișaje de expoziții, afișe, carduri de cort)
 • Semnalizare în aer liber (panouri publicitare, bannere de vinil, magneți auto, împachetări pentru vehicule)

We create the ideas that help brands

Receive 5 point evaluation covering
60 major aspects.

Check up

© 2022 Toate drepturile sunt rezervate.