Site-ul web nu poate fi pur și simplu frumos

Trebuie să funcționeze ca un instrument puternic de marketing și comunicare care vă dezvoltă afacerea.

O bună proiectare și dezvoltare a site-urilor web oferă credibilitate clienților. Dacă este greu de vizualizat pe mobil sau este nevoie de o încărcare de lungă durată, clientela potențială își poate duce banii în altă parte.

Pe măsură ce standardele industriei se schimbă pe World Wide Web, la fel și noi. Au trecut vremurile în care aveți nevoie de un site web separat sau de o aplicație web pentru ca dvs. să vă puteți vizualiza site-ul pe un dispozitiv mobil. Construim site-uri care se adaptează la dimensiunea ecranului dvs.

Un site receptiv permite un șablon simplu, prietenos cu SEO și care utilizează codare semantică, astfel încât veți avea un markup curat fără a sacrifica utilitatea și viteza. Site-urile noastre dispun de aspecte fixe, flexibile și fluide pe o varietate de cadre, inclusiv Twitter Bootstrap, Foundation, Grid, pentru a numi doar câteva.

Și pentru a ne asigura că site-ul dvs. funcționează fără probleme, efectuăm mai multe runde de testare a asigurării calității înainte de lansarea site-ului dvs. După lansare, pentru a ne asigura că nu am ratat nimic, oferim 30 de zile suplimentare de asistență doar pentru a ne asigura că detectăm eventualele erori persistente.

SEO

Site-urile noastre web sunt construite cu cele mai bune practici SEO tehnice. Lucrăm pentru a ne asigura că structura site-ului dvs. din spatele scenei este optimizată și gata să se claseze în motoarele de căutare.

Optimizat pentru viteză

Un site creat pentru viteză primește mai mult trafic de la motoarele de căutare. Ne asigurăm că paginile dvs. web se încarcă rapid, astfel încât să nu pierdeți clienții potențiali.

Site-uri de comerț electronic

Aveți un produs pe care trebuie să îl vindeți online. Te-am acoperit. Construim site-uri web de comerț electronic care prezintă cu mândrie produsele dvs. și vă cresc potențialul de vânzare.

Site-uri pentru membri

Dacă rulați un abonat sau un serviciu pentru membri, aveți nevoie de un site web care să vă găzduiască eficient resursele pentru un acces ușor. Construim și proiectăm site-uri care să permită abonaților dvs. să profite la maximum de abonamentele lor.

Site-uri web pentru cursuri și instruire

Expertiza dvs. este o marfă. Vă putem ajuta să îl împachetați. Dacă aveți cursuri sau sesiuni de instruire, vă putem implementa cunoștințele într-o platformă online și vă putem ajuta să vă structurați conținutul.

Accesibilitate web

Datele arată că 1 din 5 persoane au un handicap. Dacă site-ul dvs. este inaccesibil, ați putea exclude 20% din utilizatorii potențiali.

De aceea, atunci când construim site-ul dvs. web, acesta va respecta strict cele mai noi standarde de accesibilitate.

© 2022 Toate drepturile sunt rezervate.