Soluții de dezvoltare site-uri web

Avem o echipă dedicată de dezvoltatori web gata să lucreze pentru a vă face afacerea accesibilă printr-un site web captivant și funcțional. Construim site-uri folosind cele mai bune platforme open source, menținându-vă afacerea în siguranță și la ultimă generație de tehnologie.

Personalizat

Aveți nevoie de un site de la zero? Lucrând cu dumneavoastră, echipa noastră internă va dezvolta site-uri și aplicații personalizate de înaltă calitate, care se potrivesc nevoilor individuale ale afacerii dumneavoastră.

Open Source

Avem încredere în cele mai bune platforme open source. Ceea ce înseamnă că site-ul tău va fi robust și actualizat pentru afacerea ta în viitor.

Comunicare

Construim un produs având în vedere și perspectiva clientului, motiv pentru care vă vom ține la curent în fiecare etapă a procesului de dezvoltare.

Securizat

Securitatea online este esențială și știm că este o prioritate pentru afacere. Site-urile pe care le creăm nu compromit datele.

WEB

Câteva din lucrările noastre

Oferim o gamă completă de soluții de dezvoltare web pentru clienții noștri și efectuăm și teste complete.

De ce să ne alegeți ca agenție de dezvoltare web?

Site-ul aduce oamenii mai aproape de afacerea ta și vă vom ajuta să le formați experiența, utilizând abilitățile experților noștri interni, deoarece suntem o companie specializată în dezvoltare web.

Am construit peste 700 de site-uri web folosind o gamă largă de instrumente. De la CMS simplu pentru site-uri simple, la aplicații personalizate și portaluri web.

Vă vom oferi un site de înaltă calitate, ușor de utilizat și de gestionat și vă vom instrui să îl utilizați la întregul său potențial.

Procesul nostru de dezvoltare web

Echipa de dezvoltare web oferă o gamă largă de proiecte web și ușor de utilizat, care generează mai multe afaceri. Am pus în aplicare pași pentru a ne asigura că ajungeți cu un site web care vă ajută să vă atingeți obiectivele. 

Procesul nostru presupune următorii pași:

Adună informații

Înțelege ceea ce dorești de la site-ul tău și aruncă o privire asupra site-ului actual, a concurenților și a pieței.

Specificul

Crează documentația relevantă și schițează planul a ceea ce urmează să fie livrat.

Proiectarea

Mai întâi creăm wireframes pentru a defini o călătorie bună a utilizatorului și un flux către site-ul web, urmat de un design vizual al modului în care va arăta și se va simți site-ul afaceri tale.

Dezvoltarea

Dezvoltatorii noștri calificați îți dau viață modelelor, adaugă conținutul pe site și se asigură că este receptiv pentru toate dispozitivele.

Testarea

Efectuăm teste complete înainte de a începe ceva pentru a eradica orice erori.

Implementarea

Folosind un plan complet de implementare, apoi punem site-ul web live și îl monitorizăm continuu pentru a semnala și a rezolva orice probleme.

© 2022 Toate drepturile sunt rezervate.