5sept.

Având în vedere că tehnologia a avansat în ultimii ani, iar cel mai mult timp îl petrecem pe internet, site-uri de socializare sau site-uri web, asta arată cât de mult crește rata de a avea success cu un site web, ne este mult mai ușor să comandăm un produs și să ne vină direct la ușă, decât să mergem să îl cumparăm fizic.

A venit momentul să îți dezvolți propria afacere?

Până și cele mai importante companii de dezvoltare web din întreaga lume sunt de părere ca un design receptiv sau un alt tip de conținut mobil poate crește sansele de vânzare.

De ce este nevoie de un design receptiv?

Traficul web

În primul rând, un site web responsiv va câștiga mai mult trafic față de un web site neprietenos pentru mobil. Dacă în momentul de față aveți un site care nu este compatibil pe mobil, atunci o să fiți clasat mai jos pe motoarele de căutare în comparație cu alte web site-uri care au această opțiune de mobil friendly.

Viteza de încarcare

Receptivitatea designului se bazează pe motorul de încarcare, cu cât se încarcă mai repede, abandonul este mai redus, un site care se încarcă greu și te face să aștepți mai mult timp, părăsirea lui este garantată. A fost făcut și un studiu în anul 2016, pe Google, iar 53% din site-urile care au o încărcare mai mare de trei secunde sunt părăsite. Web site-urile care au o viteză mare de încărcare, conduc la sesiuni medii mai lungi, vizibilitate mai mare a anunțurilor și au rata mai mică de respingere.

Experiența utilizatorului

Are o importanță foarte mare, dacă utilizatorul are o experiență placută, sigur acesta se va reîntoarce.

SEO

Dacă doriți ca site-ul să fie în top pe prima pagină, aveți nevoie de SEO, acesta are un algoritm de clasare, cu cât site-ul este mai indexat, acesta va fi aruncat tot mai sus în căutările de pe Google. Dacă ați bifat cele trei puncte de mai sus, cresterea poate să fie foarte eficientă, iar SEO, face căutarea web site-ului să fie mult mai ușoară.

Social Media Marketing

Dacă utilizați sau intenționați să utilizați social media pentru marketing, atunci aveți nevoie de un site web care să funcționeze pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Vânzări online

Dacă aveți în plan să vindeți produse pe site, atunci aveți nevoie de un site care să fie compatibil cu mobilul. Statisticile arată că 80% din utilizatorii de smartphone-uri fac cumpărături online, chiar dacă se află într-un magazin, aceștia compară prețurile, văd feedback-uri și se asigură că primesc cea mai bună ofertă. Dar ce s-ar întâmpla dacă sit-ul mobil nu funcționează corespunzător? Bună întrebare, mai mult ca sigur potențialul client părăsește pagina de cumpărături, iar acesta poate cumpăra de pe un alt site web sau chiar din magazin, așa că cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să iți optimizezi site-ul la maxim. Șansa să ai un potential client este să se aboneze la newslettere, să primească oferte, cupoane de reduce dacă comandă, sau chiar o reducere dacă se abonează și va deveni client.

Costul

Poate nu mulți își permit să ofere o sumă mare de bani, dar dacă tu ai încredere în afacerea ta, trebuie să ai încredere și în site-ul pe care ți-l dorești, costul este un factor important în funcție de ceea ce susține afacerea ta în prezent, fie că ești un dropsheeper sau ai produsele fizic.

Dacă îți dorești o afacere în mediul online este timpul să treci la un web design compatibil cu mobilul și să alegi o firmă care oferă toate servicile de care are nevoie afacerea ta pentru a o lansa mai mult.

Lasă un răspuns

© 2022 Toate drepturile sunt rezervate.